Ilmoitushaku

Rekrytoinnit mediassa

Ilmoitushaku on toinen palvelumme mikä perustuu avoimien työpaikkailmoitusten julkaisemiseen eri kanavissa ja markkinoimiseen laajemmalle työnhakijajoukolle.

Hyvin suunniteltu työpaikkailmoitus houkuttelee oikeat hakijat

Kun käytämme ilmoitushakua, teemme tiivistä yhteistyötä asiakasyrityksen kanssa luodaksemme kiinnostavia ja informatiivisia työpaikkailmoituksia. Työpaikkailmoituksessa luomme mielenkiintoisen kuvan työpaikasta ja kuvailemme tehtävän vaatimukset, vastuualueet ja työnantajan arvot. Tämä auttaa meitä tavoittamaan potentiaaliset hakijat, jotka vastaavat tehtävän vaatimuksia.

Työpaikkailmoituksen julkaisun jälkeen, analysoimme ja seulomme saapuneet hakemukset huolellisesti. Tämän jälkeen suoritamme haastatteluita ja arviointeja potentiaalisten hakijoiden kanssa, jotta voimme tunnistaa parhaiten tehtävään sopivat henkilöt.

Ilmoitushaku tarjoaa mahdollisuuden saada suuri määrä hakemuksia ja houkutella monipuolista hakijakuntaa. Pyrimme varmistamaan, että työpaikkailmoitukset heijastavat asiakasyrityksen arvoja ja houkuttelevat juuri oikeat hakijat.

Ilmoitushaku | Kolu Consulting Oy
Scroll to Top